Utställare

Advania Sverige AB

Plats: C05:08
Advania Sverige AB
Representerat företag visas med en bock
Laddar ...
Inget resultat

Beskrivning

Advania Skolpartner

Tillsammans utvecklar vi Sveriges viktigaste rum
Vi utvecklar skolan genom att höja pedagogernas kompetens i Sverige. Tillsammans ger vi eleverna rätt förutsättningar för att klara sig i dagens digitala samhälle. Förskolan och skolan handlar om barnens och elevens lärande och för att det ska bli så bra som möjligt krävs, förutom duktiga pedagoger, ett gott ledarskap och bra fysiska och digitala läromedel och lärmiljöer. Vi hjälper pedagoger att få ut maximal effekt av elevernas lärande, oavsett om det sker online eller i klassrummet. Det gör vi med hjälp av bättre pedagogik som stödjer sig på modern teknik.
I vår monter får du tillfälle att kika på våra kostnadsfria interaktiva digitala böcker "Hela förskolan skapar" och "Tillgänglighet på iPad". Dessutom får du även ta del av vårt förskoleutbud och skolutbud kring utbildning.

Aktiviter i montern under varje dag:

  • Bläddra i våra kostnadsfria böcker Hela förskolan skapar och Tillgänglighet på iPad
  • Spela memory med bilder från vår webshop, få en påse med lösgodis
  • Demo av vår app Förskoleappen
  • Programmering med Lego
  • Bli scannad och vinn en fortbildning
  • Utlottning varje dag klockan 11.20, 12.50, 16.00

Torsdag 28 september
15.00-15.30 Fika och samtal med Johanna Widesson direkt efter hennes föreläsning Hela förskolan skapar med iMovie

Fredag 29 september
13.30-14.00 Utlottning av Maria Högbergs bok "Digital kreativitet - i förskolans undervisning" efter hennes föreläsning Hela förskolan skapar med Keynote

14.00-14.30 Fika och samtal med Johan Lindström utifrån hans föreläsning "Pågår bra eller dålig digitalisering?" (Skolledarspåret kl 12.00-12.45)

17.00-17.30 Fika och samtal med Johan Lindström utifrån hans föreläsning "Artificiell intelligens - hot eller möjlighet?" (Skolledarspåret kl 16.00-16.45)

Arkiv
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Sökresultat

Sökord