Lördag 25 september kl 18.30-20.30

Deckarfestivalen Crimetime utökar i år med ett kvällsprogram! Crimetime by night är en stjärnspäckad kväll med Sveriges största deckarförfattare. Möt dem digitalt eller på plats.

Talkshow
Kvällen inleds med en talkshow där Camilla Läckberg, Henrik FexeusMari Jungstedt och Mats Strandberg tar plats i Crimetime-soffan på scen. Under ledning av Josefine Sundström samtalar de om sina senaste böcker. Camilla Läckberg och Henrik Fexeus är aktuella med en ny deckartriologi med en kvinnlig polis och en manlig mentalist som huvudpersoner, Marie Jungstedt har påbörjat en ny serie där huvudpersonerna är en svensk lärarinna och en spansk polis och Mats Strandberg är aktuell med blodiga thrillern Konferensen.

Quiz
Gnugga geniknölarna tillsammans med Sveriges deckarelit under ledning av Anders de la Motte och Måns Nilsson. På scen tävlar Pascal Engman och Denise Rudberg mot Anna Jansson och Hans Rosenfeldt och vi lovar att det inte kommer bli en lugn stund på scen! Du kan själv delta digitalt med chans att vinna fina priser. Boka redan nu in ett gäng deckarnördar och tävla i realtid!
Klicka här för att delta i quizet     Hela programmet Crimetime by night
Crimetime Award
För sjunde året i rad delas Crimetime Award ut, och avrundar i år Crimetime by night. Prisutdelningen leds av Josefine Sundström och Rebecka Edgren Aldén och priset delas ut i fyra kategorier: Årets deckardebut, Årets barndeckare, Årets hederspris och BookBeats pris till årets svenska deckarförfattare.
Läs här om de nominerade till Årets deckardebut och Årets barndeckare >>

Förtäring under kvällen ingår ej.

Pris
Crimetimes tilläggsaktiviteter Crimetime Afternoon tea och Crimetime By Night kräver extra biljett om du vill delta på plats på Svenska Mässan. Biljetterna till Crimetimes tilläggsaktiviteter säljs tillsammans med studiobiljett vald dag som ett paketpris (studiobiljett lördag eller söndag 995 kr och sedan väljer du till Crimetime Afternoon tea (fredag) eller Crimetime By Night (lördag) för 250 kr/aktivitet).

Köp biljetter