Söndagens höjdpunkter på Bokmässan


Tack alla som besökte oss i går! 26 390 besök blev det till slut. Nu är det sista dagen på årets bokmässa, men schemat är långt ifrån glest. Kom ihåg att alla seminarier ingår i entrébiljetten i dag! 

• Barnsalongen i seminariesal A6 fortsätter med ett spännande program för barn i alla åldrar. Några smakprov: Handbok för superhjältar, Måla katter med Alex Howes och PAX-serien: magi & fantasy. Kom ihåg att vuxna endast är välkomna i barns sällskap!

• Stjärnryttaren Peder Fredricson är på plats. Läs hela hans schema här!

• Poeten Nino Mick medverkar i flera program, bl a i Litterär gudstjänst kl 11.00 och i Rum för poesi och översättning kl 16.00.

Från världslitteraturen till folkhemmetSven Wollter och Lena Andersson möts i ett samtal om folkhemsidealet, om frigörelse och om solidaritet och konsten att skriva en roman med världslitteraturen i ryggraden klockan 11 i K2.

• Crimetime fortsätter hela söndagen med ett späckat program. I seminariet Venedig i våra hjärtan klockan 12 berättar den amerikanska deckardrottningen Donna Leon om hur hennes deckarserie har utvecklats genom åren och vilka frågor hon brinner för.

• Stina Wollter deltar i flera program under dagen, bl a i seminariet Älskade kropp kl 12.00 tillsammans med Linda-Marie Nilsson.

Med musiken som kraft mot rasism kl 12.40 på Respektscenen. Musiker Mot Rasism samtalar om musikens betydelse och möjligheter.

Factfulness – förstå världen! Seminarium kl 13.00, där Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund, som tillsammans med Hans Rosling skrivit boken Factfulness, talar om varför vi ständigt missförstår världens utveckling – och vad kan vi göra för att rätta till våra felaktiga uppfattningar.

Lars Lerin berättar om Konsten att skriva brev kl 14.00.

Måns Zelmerlöw, Magnus UgglaSamir & Viktor och Silvana Imam är några av artisterna du kan träffa under dagen.

• Dessutom: Thomas Sekelius, Johannes Anyuru, Agneta Sjödin, Hannah & Amanda, och många många fler!

Hela programmet för söndag på Bokmässan >>

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här