Respektscenen – en av årets temascener

Inom ramen för ett av årets teman, Tema: Respekt, erbjuder Bokmässan ett 50-tal seminarier men också ett helt scenprogram i årets temamonter. Arrangör för Respektscenen är temats huvudsakliga partner Forum för levande historia.

På Respektscenen hålls under mässans fyra dagar ett fyrtiotal samtal med författare, journalister och forskare om rasism, populism och andra frågor som ryms inom begreppet respekt. Hör bland andra Lisa Kaati från FOI i ett samtal om digitalt hat, förintelseöverlevarna Dina och Jovan Rajs om andra världskrigets folkmord, och Jonathan Leman från Expo om rasistisk mytbildning och hur rasistiska budskap sprids.

Respektscenen är belägen i C-hallen och har monternummer C02:02.

Läs hela programmet för Respektscenen här >>
Alla seminarier inom Tema: Respekt >>

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här