Följ forskningens framsteg på Bokmässan – besök Forskartorget!

Sören Holmberg, Lisa Irenius, Anna Pernestål Brenden och Markus Heilig medverkar på Forskartorget.

I samarbete med universitet, högskolor, stiftelser, myndigheter, organisationer och bokförlag utformar Forskartorget det populärvetenskapliga programmet på Bokmässan. Forskartorget är scenen där forskare samlas och presenterar de senaste forskningsresultaten.

I år omfattar programmet 80 punkter med över 100 forskare och författare. Djupdyk in i demokratins och maktens korridorer, mångfaldens alla skiftningar och in i historiens vingslag. Hör samtal om allt från självkörande bilar till musikens makt över människan och hur du får ett superminne. Missa inte heller standup med Fritte Fritzson från Oslipat, som ger sin syn på Forskartorget och allt som pågår runt scenen.

Möt föreläsare som Sören Holmberg, Herman Lindquist, Kerstin Brismar, Lisa Irenius, Birgitta Wistrand, Pontus Wasling, Lena Kåreland, Anna Pernestål Brenden, Olof Ruin, Markus Heilig, Fredrik Ullén, Anna Gavanas, Andreas Johansson Heinö, Karl Berglund, Lena Lid Falkman, Nils-Eric Sahlin, Erik Norberg, Susanne Wigorts Yngvesson, Charlotte Erlandsson­ Albertsson och Jonna Bornemark.

Läs hela programmet här >>

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här