Kom och samtala på Mediescenen!

Mediescenen är den ena av två scener på Meg-området, beläget på plan 2 i F-hallen. Läs hela scenprogrammet här!

Den senaste tiden har mediernas trovärdighet hamnat under lupp i olika sammanhang. Transparens är en av de viktigaste frågorna för att återetablera förtroendet hos allmänheten. På Mediescenen delar en rad olika medieaktörer med sig av sina kunskaper, erfarenheter och strategier i allt från samtal kring journalisters premisser, #metoo i musikbranschen och betaversioner av bokmanus till deepfake, drönare, upplevelsemarknadsföring och röststyrningens påverkan på vår mediekonsumtion. Uppdatera din omvärldsbevakning genom att ta del av högaktuella branschfrågor, men också viktiga frågor intressanta ur konsumentperspektiv. Kom och samtala!

Några av gästerna som kommer till Mediescenen är Michail Zygar, Anna Hedenmo, Erik de la Reguera, Linda Hörnfeldt, Max Amordeluso, Andrev Walden och Annah Björk.

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här