Revolutionen som redan har börjat


Ryan Avent

Ingen av oss har levt under en industriell revolution. Förrän nu. Kan vi anpassa oss till de teknologiska utmaningar som kommer vara minst lika omvälvande som den industriella revolutionen på 1800-talet? I ett nyinsatt seminarium på lördag 30 september kl 11.00-11.45 samtalar The Economist-journalisten Ryan Avent, författare till Stabilitetsillusionen, med författaren och journalisten Katrine Marçal om vart informationsteknologi och automatisering är på väg att ta oss, och hur vårt samhälle ska handskas med förändringarna inom en mycket, mycket nära framtid. Tidigare tekniska genombrott har tvingat fram nya sociala kontrakt och sätt att leva. Det kommer inte att bli annorlunda den här gången.

Seminariet Revolutionen som redan har börjat

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här