Ny plats och fullspäckat program på Mat & Trädgård 2017!


Martina Haag på Kockteatern 2016.

En av Bokmässans mest omtyckta avdelningar, Mat & Trädgård, får ny placering på årets mässa. Ny plats blir i stället E-hallen på plan 1 (med fönster ut mot Skånegatan). Nu är programmet klart för områdets två scener – Kockteatern och Trädgårdsscenen. 

Årets teman om bildning och Finland kommer att synas även på Mat & Trädgård, bland annat med en bildningsstig och en bastu (!) i anslutning till entrén. De två mycket omtyckta scenerna på Mat & Trädgård  – Kockteatern, där kockar lagar mat live, och Trädgårdsscenen, där frågor om mat, odling och miljö diskuteras, följer förstås med till nya platsen i E-hallen.
I år får de besök av bland andra Gustaf Trädgårdh, Mina Dennert, Frida Ronge, Hannu Sarenström, Gunnel CarlssonJonas Cramby, Tommy Myllymäki, Sara BäckmoTareq Taylor, Leif Mannerström och många, många fler.

Hela programmet för Kockteatern >>

Hela programmet för Trädgårdsscenen >> 

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här